PDF Ramlee Awang Murshid ´ Mikhail eBook Ø ´

[Reading] ➼ Mikhail ➲ Ramlee Awang Murshid – Ecamvirtual.co MIKHAIL – bukan sekadar sebuah nama Selama 16 tahun menjadi pelarian di perantauan dia muncul semula memburu mangsa mangsanya Mikhail membunuh kerana dendam lama Sewaktu usia remaja keluarganya tela[Reading] ➼ Mikhail ➲ Ramlee Awang Murshid – Ecamvirtual.co MIKHAIL – bukan sekadar sebuah nama Selama 16 tahun menjadi pelarian di perantauan dia muncul semula memburu mangsa mangsanya Mikhail membunuh kerana dendam lama Sewaktu usia remaja keluarganya tela Mikhail – bukan sekadar sebuah nama Selama tahun menjadi pelarian di perantauan dia muncul semula memburu mangsa mangsanya Mikhail membunuh kerana dendam lama Sewaktu.

Usia remaja keluarganya telah ditembak mati Mikhail telah diselamatkan Dickens seorang lelaki Amerika Syarikat yang juga merupakan rakan niaga ayahnya Tuan Sadon Dickens melatih Mikhail menjadi seorang pembunuh profesional untuk membela kematian keluargaDalam pada itu Mikhail juga menghidapi sejenis penyakit paranormal Apabila retina matanya terkena cahaya matahari atau silauan lampu yang terang lagi tajam dia akan berada dalam satu dimensi yan.

PDF Ramlee Awang Murshid ´ Mikhail eBook Ø ´

PDF Ramlee Awang Murshid ´ Mikhail eBook Ø ´ wwwfacebookcomramfc.

mikhail pdf Mikhail KindleUsia remaja keluarganya telah ditembak mati Mikhail telah diselamatkan Dickens seorang lelaki Amerika Syarikat yang juga merupakan rakan niaga ayahnya Tuan Sadon Dickens melatih Mikhail menjadi seorang pembunuh profesional untuk membela kematian keluargaDalam pada itu Mikhail juga menghidapi sejenis penyakit paranormal Apabila retina matanya terkena cahaya matahari atau silauan lampu yang terang lagi tajam dia akan berada dalam satu dimensi yan.

10 thoughts on “Mikhail

  1. Syahira Syahira says:

    PDF Ramlee Awang Murshid ´ Mikhail eBook Ø ´ mikhail pdf, Mikhail KindleThe book entitled Mikhail is a suspense romance thriller about a hired killer who kill his old enemies because of his past The book is written in a style of multiple POV with a lot of scenes changes which could make the most ADD of us disinterest and skip some chapters which uarter of the book its uite fine to skip over and still maintain the story progression I don't really know why the author relied on using multiple POV in his books Although I had tried my hand on multiple POVs I find that reading and writing it was tiresome to the story and although it may bring up the word count but essentially doesn't contribute anything to the storylines Albeit its not too complicated for me but overtime I'm thinking that RAM is trying to make himself sound genius to show that readers doesn't even surf internet or something Is it necessary to info dump everything from a translated version of uackery conspiracy theoris


  2. Zulzafry Zulkifly Zulzafry Zulkifly says:

    PDF Ramlee Awang Murshid ´ Mikhail eBook Ø ´ mikhail pdf, Mikhail Kindleini bukan calang calang buku mungkin dipengaruhi minat aku terhadap novel thriller yang melibatkan pembunuh upahan dan pembunuhan tapi peratus untuk itu adalah kurang sebab novel ni mmg terbaik cuma mungkin ada kesilapan pada mata aku yang marhaen ini permbunuhan dickens terlalu mudah seakan dia bukan suatu ancaman yang susah malahan ringan seringannya tapi apa pun masih boleh diterima plot twist yang banyak jugak lebih daripada satu susunan plot yang cantik baik dan menarik di samping bahasa yang santai dan tidak memeningkan kepala tidak hairanlah mengapa ramlee awang mursyid bergelar novelis thriller no 1 malaysia syabas


  3. Hilmi Isa Hilmi Isa says:

    PDF Ramlee Awang Murshid ´ Mikhail eBook Ø ´ mikhail pdf, Mikhail Kindle MIKHAIL Bukan sebarangan nama Ini nama yang membawa Maut Atas nama dendam dan membalas kematian ahli keluarganya yang dibunuhMikhail yang berketurunan Melayu dan be


  4. Syamil A Samad Syamil A Samad says:

    PDF Ramlee Awang Murshid ´ Mikhail eBook Ø ´ mikhail pdf, Mikhail Kindlesebelum ini saya agak kecewa dengan Ramlee Awang Murshid dengan buah tangannya UNGU KARMILA yang saya anggap sebuah novel yang ditulis sekadar untuk menepati dateline yang telah ditetapkan tetapi selepas selesai menguliti novel MIKHAIL ini tangg


  5. Gobokairina Gobokairina says:

    PDF Ramlee Awang Murshid ´ Mikhail eBook Ø ´ mikhail pdf, Mikhail KindleNovel ni buat aku terkenang kisah Legasi Pejuang dan Hero Tak sama cuma aku suka bila isu Yahudi yang licik dan jahat dipapark


  6. Amiza Aqiela Amiza Aqiela says:

    PDF Ramlee Awang Murshid ´ Mikhail eBook Ø ´ mikhail pdf, Mikhail KindleStart baca dari bulan oct 2018 bulan apr 2019 baru habis lama tuuu 😂 Tbh buku ni best je sebuah cerita fiksyen yang sangat berilmiah Di awal penceritaan tu agak slow tak berapa nak tarik minat saya untuk terus selak ke page seterusnya But lebih kurang lepas separuh bacaan baru terasa menariknya cerita ni Banyak plot twist kejutan2 yang tak disangka Apa2 pon yang penting sekali happy ending 😁


  7. Aina Dayana Aina Dayana says:

    PDF Ramlee Awang Murshid ´ Mikhail eBook Ø ´ mikhail pdf, Mikhail KindleMikhail adalah seorang pembunuh yang kejam yang dilatih oleh Uncle Dick untuk membunuh mereka yang pernah membunuh ahli keluarganya Dan dia merupakan satu satunya waris keluarga Tuan Sadon yang tinggal setelah ahli keluarga yang lain ditembak mati oleh rakan rakan perniagaan ayahnyaSetidak tidaknya itulah yang diketahui


  8. Nisa Nisa says:

    PDF Ramlee Awang Murshid ´ Mikhail eBook Ø ´ mikhail pdf, Mikhail KindleMikhail dilatih oleh Uncle Dickens untuk menjadi seorang pembunuh yang kejam Uncle Dick sentiasa akan mem'brainwash' Mikhail supaya menuntut bela atas kematian ayahnya Tuan Sadon dan ahli keluarganya yang lain Pekerjaan lain Mikhail adalah seorang pekebun anggur di Cromwell New Zealand Atas arahan Uncle Dick Mikhail telah pergi ke China untuk membunuh Mr Yap dan kemudian ke Mesir untuk membunuh Mr Sundram Setiap kali pembunuhan berlaku mata wang 1USD akan diletakkan pada mayat Arahan seterusnya dia perlu ke Malaysia bagi membunuh dua lagi orang yang bertanggungjawab membunuh keluarganya iaitu Datuk Bakri dan Tuan Halim juga anak anak Tuan Halim Inspektor Zetty dan Raihana Seterusnya satu persatu pembunuhan


  9. Norain Norain says:

    PDF Ramlee Awang Murshid ´ Mikhail eBook Ø ´ mikhail pdf, Mikhail KindleIdea menggunakan nama Mikhail sebagai kod nama pembunuh upahan dan bukan hak mutlak seorang individu memang menarik tapi secara keseluruhan saya tidak sukakan novel ini Teori konsiprasi sebagai tulang belakang novel – saya rasakan motif Uncle Dick atau Tuan Sadon mahu membunuh ‘kawan kawan lamanya’ tidak cukup kuat untuk menyokong matlamat 'for a greater good' yang dibawa oleh 'secret society' ikutannya Penamat novel ini longgar Mikhail membunuh Tun Sadon kemudian? Walaupun


  10. Mai Mai says:

    PDF Ramlee Awang Murshid ´ Mikhail eBook Ø ´ mikhail pdf, Mikhail KindlePada pengikut setia kaya RAMmungkin karya ini tidaklah seberapa tapi pada saya golongan yg sekali sekala je cuba baca kisah2 Thriller aksijadi wujudnya perasaan excited dan rasa tertanya tanyaSepanjang pembacaan kesabaran amat diperlukan sbb kena baca elok2 dan sopan walaupun rasa nak cepat2 je tp kena tahan jgaSuka kisah ini suka twist yg diciptakan walaupun byk yg boleh dipersoalkan tpi kisah2 begini mmg mcm tu lah penamat dan kesudahanbyk tanda tanyabyk yg boleh dipersoalkanPada sayaokey I luv it D


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *